KOCAELİ / KARTEPE - Avluburun Ortaokulu

Mrt

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2023 Okul Egitimi Akreditasyon Programı kapsamında 09-16 Mart 2024 tarihleri arasında İspanya/Bilbao hareketliliği gerçekleştirildi.

Mrt

Ock

Avluburun Ortaokulu olarak konsorsiyum üyesi olduğumuz, Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  sahip olduğu 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163526 No’lu Okul Eğitimi Akreditasyonunun 2023 (3. Dönem) Konsorsiyum Üyeleri Bilgilendirme Toplantısı, 02 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşti.

Konsorsiyum üyesi kurumların irtibat kişilerinin katıldığı toplantıda hareketlilik öncesi, sırası ve sonrasında uyulması gereken kurallar ve süreçlerde gerçekleştirilmesi beklenen iş ve işlemler hakkında bilgi verildi.

@ulusalajans

@kocaelimem

@kocaeliakretasyon

Ara

Kocaeli Önem Projesi çerçevesinde “Önemli Değerlerimiz Var” başlıklı etkinlik kapsamında gerçekleştirilmiştir.