KOCAELİ / KARTEPE - Avluburun Ortaokulu

HUZUREVİ ZİYARETLERİ

Avluburun Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet KÜÇÜK ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şeymanur YAYLA, 7. Sınıf öğrencileri ile ÖNEM projesi çerçevesinde 20 Aralık 2023 tarihinde KOCAELİ Huzurevini ziyaret etiler. Bu ziyaret esnasında çocuklar, yaşlılarımızdan dua ve çok önemli öğüt ve nasihatler aldıklarını belirttiler. Farklı nedenlerden dolayı huzurevlerinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek onların  acı-tatlı anılarını çocuklarla paylaşmalarını sağladık. Bu paylaşım yaşlılarımızın ruhsal yönden rahatlamalarını sağladığı gibi yalnız olmadıklarını da hissettirmektedir. Aynı zamanda öğrencilerimizin de yaşlılarımızın hayatla ilgili tecrübelerinden büyük dersler çıkarmasına neden olmaktadır. Huzurevi ziyaretleri sırasında öğrencilerimiz; çocuksu muhabbetleriyle yaşlılarımızı eğlendirmeyi ve mutlu etmeyi hedeflediler. Gerçekleştirilen ziyarette büyüklerimizin ellerinden öpüp hallerini ve hatırlarını soran öğrenciler çok duygulu anlar yaşadılar.

Gezimiz, Kocaeli Önem Projesi çerçevesinde “Önemli Değerlerimiz Var” başlıklı etkinlik kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 15:49 - Görüntülenme: 58